Om os

You are here:

Vi tager imod dig med et smil

Klinikken består af tre tandlæger, fire tandplejere, fem klinikassistenter og en receptionist. Hos os møder du et omsorgsfuldt og rutineret team, som alle bestræber sig på at tage godt imod dig. Vi har en god atmosfære og omgangstone, og vi har altid i sinde, at dit besøg på klinikken skal være så behageligt som muligt. Vi er bevidste om, og har fokus på, at en del mennesker har svært ved at gå til tandlægen. Derfor tager vi os altid den tid, det kræver at skabe en god og tryg oplevelse og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

bak-og-glavind-tandlaeger-3
sqr021-col1
sqr021-col2
hobro-tandlaege
sqr031-col1
sqr031-col2

I samarbejde med dig lægger vi en plan for dine tænder, som passer til dine ønsker, behov og økonomi. Vi holder os kontinuerligt ajour med nye materialer og metoder via kurser og netværk, så vi altid har et opdateret og tidssvarende fundament at gå til din behandling med.
Klinikken er beliggende i Hobro i lyse nyindrettede lokaler fra 2018 med gode parkeringsmuligheder lige foran bygningen. Skulle du være gangbesværet eller medbringe barne- eller klapvogn, har vi en lift, du kan benytte. Vi ser frem til at tage imod dig.

Jeanette

Tandlæge

Marianne

Tandlæge

Mathilde

Tandlæge

Hanna

Kæbekirurg

Janni

Tandplejer

Nadia

Tandplejer

Gitte

Tandplejer

Sofie

Tandplejer

Helle

Klinikassistent

Pia

Klinikassistent

Lærke

Klinikassistent

Helen

Klinikassistent

Søs

klinikassistent

Janiththa

Klinikassistent

Bente

Receptionist