Behandlinger og priser

You are here:

Tandlægepriser

På en stor del af de behandlinger, vi tilbyder, er prisen fastsat i overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og Den Offentlige Sygesikring, så prisen er ens hos alle tandlæger i Danmark.

Herudover udfører vi en lang række øvrige behandlinger – såkaldte frie ydelser. Du finder en oversigt over vores priser på denne type af behandlinger her

For os er det vigtigt, at der er klarhed omkring prisen på din behandling. Du vil derfor altid få grundig information om din individuelle behandling, så vi sammen lægger en plan for dine tænder, som passer til dine ønsker, behov og økonomi.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til dine tandbehandlinger. Det kan du læse mere om her

Unge mellem 16-18 år tilbydes gratis tandpleje. Herudover tilbydes unge, som er født i 2004 eller herefter, gratis tandpleje frem til, at de fylder 22 år.

Er du mellem 18 og 25 år og medlem af Sygeforsikring Danmark, får du 100 % i tilskud til en række tandbehandlinger og et forhøjet tilskud, hvis du skal have fjernet en visdomstand, hvis du er medlem af Gruppe 5, 1 eller 2.

afbud-tanndlaege-hobro-bak2-og-glavind
sqr021-col1
sqr021-col2
ned-tanndlaege-hobro-bak2-og-glavind
sqr031-col1
sqr031-col2

Afbud

I tilfælde af afbud, udeblivelse eller forsinkelse gælder følgende:

Vi ser gerne, at du giver besked i god tid, hvis du er nødsaget til at melde afbud til aftalte tider. Dette giver os de bedste betingelser for at give tiden til en anden.

Udeblivelse

Møder du ikke op til en aftalt tid uden at have givet os besked forinden, er vi berettiget til at sende dig en regning på udeblivelse, da der er betydelige omkostninger ved en “tom stol”.

Forsinkelse

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal have en tid samme dag som ved henvendelse. Akutte patienter kan betyde, at vores tidsplan bliver skubbet, og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse. Vi beder om din forståelse for dette, og vi forsøger, så vidt det er muligt, at orientere dig om forsinkelsen i god tid.